TRAININGSACTRICE

Wat kan je verwachten in een samenwerking met mij?

Het creëren van een veilige sfeer vind ik erg belangrijk. Ik leg van tevoren uit hoe we te werk gaan en dat het oefenen met mij een soort laboratorium is waarin iedereen kan experimenteren met verschillende gesprekstechnieken. Daarnaast zet ik spel neer dat geloofwaardig overkomt, zodat de cursisten makkelijk mee kunnen in het rollenspel. Ook laat ik in mijn spel duidelijk zien wat de benadering van de cursist voor effect heeft. In mijn spel kan ik hints geven voor wat er nodig is in een gesprek. Hiermee daag ik de deelnemer uit om zich te ontwikkelen in gespreksvaardigheden. De feedback kan ik geven in mijn rol of uit mijn rol. Soms spreekt het personage en soms spreekt Heleen. In het personage is de feedback vrij direct en als Heleen is de feedback meer vanuit een helikopterview over wat me is opgevallen. 

“Heleen pikt snel op wat de bedoeling is, zet het gevraagde gedrag super goed neer en geeft waardevolle feedback; scherp en opbouwend.” 

Berry Manders – Trainer Schouten & Nelissen

Wat maakt mijn werk zo leuk?

Wat ik zo fantastisch vind aan het trainingsacteren is de waardevolle bijdrage die ik kan leveren aan een training of opleiding. Achteraf geven cursisten vaak aan dat ze veel geleerd hebben. De besproken theorie over bepaalde gesprekstechnieken blijft beter hangen door er ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Daarnaast biedt het trainingsacteren mij een kijkje in de keuken van verschillende beroepsgroepen. Dat maakt het werken als trainingsacteur voor mij erg interessant en heel gevarieerd! 


Sinds de corona-tijd heb ik ervaring opgedaan met het online 
trainingsacteren
, via Zoom, Microsoft Teams en GoToMeeting. Ook via een 
online training kan ik dus zorgen voor die waardevolle bijdrage! 

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Trainingsacteurs en handel naar de gedragscode van de NVvT.

GESPREKKEN NA SCHOKKENDE GEBEURTENISSEN EN BIJ PTSS
STRATEGISCH BEÏNVLOEDEN 
ESCALATIEBEHEERSING
ASSERTIVITEIT
VERKOOPGESPREKKEN

Coachend leidinggeven
Feedback geven & ontvangen
Vertrouwenspersonen
Conflicthantering
Verdachteverhoren aangifteverhoren
FUNCTIONERINGSGESPREKKEN

Ik heb ervaring met de volgende trainingen

Projecten en bedrijven waar ik met liefde en passie voor heb gewerkt: