Reviews

“Samen met Heleen mocht ik leidinggevenden opleiden om hun vaardigheden op het gebied van coaching te versterken. Ik functioneerde daarbij als trainer en Heleen als trainingsactrice. Ik kan iedereen aanraden om Heleen daarvoor in te zetten. Waarom? Ze pikt in een rollenspel enorm goed het te spelen karakter op en helpt de leidinggevende daarmee uitstekend om zijn gesprekken te oefenen. Binnen dat spel stemt ze af op het vaardigheidsniveau van die leidinggevende. Tevens geeft ze in het gesprek ‘hints’ en daagt daarmee de oefenende leidinggevende uit om bepaalde situaties te herkennen en vaardigheden te beoefenen. Wat me echt raakte is dat ik op navraag van de groep een psychologische beschrijving gaf van een bepaald gedragstype en dat zij daarna exact die elementen direct terug liet komen in het oefengesprek. Kortom, laat mij maar met Heleen werken, dan komt het helemaal goed!”

Berry Manders – Trainer Schouten & Nelissen

“Afgelopen week was Heleen trainingsacteur bij de basistraining voor vertrouwenspersonen. Zowel ikzelf als trainer als de deelnemers waren erg te spreken over de wijze waarop ze haar rol invulling gaf. Daar waar deelnemers van tevoren opzagen tegen het werken met een acteur, gaven ze na afloop aan het juist als leuk en leerzaam te hebben ervaren. Als trainer vond ik dat Heleen heel snel oppikte wat de bedoeling was, het gevraagde gedrag supergoed neerzette en daarbij gaf ze ook waardevolle c.q. leerzame feedback; scherp en opbouwend. Het is mede aan Heleen te danken dat de training zeer positief werd geëvalueerd.”

Heleen van Bruggen – Trainer Schouten & Nelissen

“Heleen is super fijn om mee te werken; ze is daadkrachtig, energiek, humoristisch en zelfstandig. In Museum Catharijneconvent weet ze met haar spel op een mooie en toegankelijke manier oude kunstvoorwerpen, verhalen en beleving te verbinden. Het is voor het hele gezin leuk om naar Heleens spel te kijken en samen met haar verhalen te beleven. Daarnaast is Heleen een fijne collega: goedlachs, eerlijk en inbreng bij eventueel nodige oplossingen.”

Merith Smals - Educator familieprogrammering en tentoonstellingen - Museum Catharijneconvent

“Als bevlogen trainer staat Heleen voor de groep. Op Heleen kun je bouwen; ze gaat secuur te werk, is betrokken en hecht veel waarde aan een goede samenwerking. Heleen zet zich enthousiast in om het meeste uit een training te halen. Hiermee weet ze tal van jongeren in beweging te brengen. Vanuit een kritische blik en een sterk reflecterend vermogen, houdt ze zowel zichzelf als anderen scherp. Heleen is van grote waarde voor onze trainerspool!”

Anne Rijnberg – Senior projectleider bij NJR 

 “Samenwerken met Heleen geeft garantie tot succesvol lastige gesprekken oefenen met behulp van een trainingsacteur. Zij is laagdrempelig, flexibel en nauwkeurig!” 

Ilse Reintjes – Trainer Samen Veilig Midden-Nederland

“Al jaren is Heleen onderdeel van het team van beeldje.nl. Naast haar grote improvisatievermogen, leer- en nieuwsgierigheid, staat ze te springen om nieuwe dingen te creëren: ze heeft dan ook samen met mij en andere performers door de tijd heen mooie nieuwe acts ontwikkeld!”

Afke Westdijk – Eigenaar van Beeldje.nl